Car Electronics & Accessories

ObdTool 12V 50800mAh Car Jump Starter Booster Engine Auto Power Bank Battery Charger

HomeJump StarterObdTool 12V 50800mAh ..


20.0 star rating
20.0 of 100

Free Shipping



Number Of Built-in Batteries
3
Special Features
SOS Lighting,Cigarette Lighter Starter,USB,Lighting,Warning Light
Fast Charge
Two-Way Fast Charge
Battery Capacity(mAh)
>30000
External Testing Certification
MSDS
Conversion Rate
>90%
Brand Name
ObdTool
Voltage
12V
Item Name
50800mAh Car Jump Starter
Battery Average Life
Exceed 3000 Cycles
Battery Charge Time
About 4 Hours Around Or Longer
Output Power
[email protected]
Feature 2
Hammer In The Front
Feature 3
4 USB interface
Feature 4
With 4 Alarm Lights SOS Flashlight
Special Function
For Gasoline Cars / Digital Products etc
Package
Portable Luxury Bag


This shopping online sellers supply the greatest and low price cost which included super save shipping for Best Price for ObdTool 12V 50800mAh Car Jump Starter Booster Engine Auto Power Bank Battery Charger. Reading opinions gives you with a a lot of fuller data of the cons and pros on the Best Savings for ObdTool 12V 50800mAh Car Jump Starter Booster Engine Auto Power Bank Battery Charger. The For Sale ObdTool 12V 50800mAh Car Jump Starter Booster Engine Auto Power Bank Battery Charger is really good product. Never miss it to buy it!

Compare Prices For ObdTool 12V 50800mAh Car Jump Starter Booster Engine Auto Power Bank Battery Charger.

This shopping online sellers provide the finest and low cost value which included super save shipping for Best Savings for ObdTool 12V 50800mAh Car Jump Starter Booster Engine Auto Power Bank Battery Charger. Reading opinions gives you with a a great deal of fuller info in the cons and pros from the Bargain ObdTool 12V 50800mAh Car Jump Starter Booster Engine Auto Power Bank Battery Charger. The Big SALE ObdTool 12V 50800mAh Car Jump Starter Booster Engine Auto Power Bank Battery Charger is wait for you.

The best Buy ObdTool 12V 50800mAh Car Jump Starter Booster Engine Auto Power Bank Battery Charger with Paypal via Founder ,are generally excellent ware. Whether it\'s a rather wonderful solution for your price. You are able to have a look at review from buyers to uncover further off their by activities. The purchasers responses will give you a nice hypnotism in the price along with courteous atonement with the products.

This on-line sellers provide the greatest and low expense cost which integrated super save shipping (in U.S.A. and WorlWide). Reading opinions gives you with a a good deal of fuller details from the cons and pros from the Big SALE ObdTool 12V 50800mAh Car Jump Starter Booster Engine Auto Power Bank Battery Charger.

Newest No Token Limit KESS V2 V2.32 OBD2 Manager Tuning Kit Kess V 2 Master FW V4.036 Master version 2.32 ECU Chip Tuning ToolUSD 85.49-208.99/piece
ObdTool NEW KTAG V2.23 Unlimited Version High Quality K TAG Master ECU Programming Tool K-TAG Hardware V7.020 with Free ShippingUSD 83.70-121.32/piece
2017 New High Capacity 30000mAh Car Jump Starter Mini Portable Emergency Battery Charger for Petrol Car & Bylon Bag WhiteUSD 49.81/piece
2017 ELM 327 V 2.1 BT adapter Works On Android Torque Elm327 Bluetooth V2.1 Interface OBD2 / OBD II Auto Car Diagnostic-ScannerUSD 5.66/piece
2018 Newest V9.31 Carprog Full 21 Adapters Professional Car Prog Programmer For Airbag/Radio/Dash/IMMO/ECU Auto Repair ToolUSD 65.79/piece
HHOBD Advanced ELM327 Bluetooth OBD2 V2.1 Check Fault Code Erase Trouble Code Scanner for Car DiagnosticUSD 5.60/piece
69800mAh Car Jump Starter Great Discharge Rate Diesel Power Bank for Car Motor Vehicle Booster Start Jumper Battery YellowUSD 65.79/piece
ObdTool ObdTool SMPS MPPS V13.02 MPPS V13 ECU Chip Tuning Tool OBD2 Professional Diagnostic Cable for MPPSUSD 9.29/piece

12V 50800mAh Car Jump Starter Car Booster Engine Auto High Power Bank Battery Charger + Carrying bag+ Adapter high quality

 

aeProduct.getSubject()Do you have any questions for this item? Just contact with me any time, i will reply you in 24 hours!
 
 

 

 

aeProduct.getSubject()

 

 

 

 

50800mAh Car Power Jump Starter Description:
1. 50800mAh high capacity
2. With safty hammer and inside blade. 
3. For Gasoline cars (But do not for diesel cars) & digital products.
 
 
 
 
Please note before ordering:
About Power Plug Adapter, 4 Kinds Optional: or we will random delivery.
US Plug
EU Plug
AU Plug
UK Plug
 
 
 
When u place order,please kindly let me know which adapter u need. OR EU Adapter will be shipped by DEFAULT!
 
 
 
 
 
 
Car Jump Starter Warm Tips:
There are 4 Kinds of Power Plug Adapter: US Plug/EU Plug/Au Plug/UK Plug
When u place order, please kindly let me know which kind of adapter u need ,OR EU Adapter will be shipped by DEFAULT!
 
 
aeProduct.getSubject()
 
50800mAh Car Power Jump Starter Function:
1. It can be used as saftey hammer when there is emergent condition
2. The inside blade can cut the safety belt when emergency happenning.
3. High luminance and Multi-modes Led lighting.
4. Support multi-brands petrol cars, MP3/MP4, laptops and digital products.
5. Multiple safety protection design to ensure the product have no problem.
 
 
 
 
The Detail As The Following Picture:
aeProduct.getSubject()
 
 
 
 
 
 
 
50800mah Car Power Jump Starter Specifications:  
Model Name: Enhanced 12V Petrolic Version
Capacity:50800mAh 
Dimension: 160mm*75mm*28mm
Output: 12V=2A 16V=3.5A 19V=3.5A
Start current: 300A
Peak current: 600A(3S)
USB Output: 5V=2A
Cycle Life: 3000 times
Charger Mode: CC/AC 12.6=1A
Using temperature:-45~85 Degree
Package: Plastic box
Master switch
Switchable Voltage: 12V/16V/19V 
 
LED illumination light
19V voltage output indicator light
16V voltage output indicator light
12V voltage output indicator light
 
 
 
 
Operation Instructions for Staring Car Engine:
1.Before start the car,please make sure the hose minimum 3 LED indicated light on,then connect the    
blue plug fully seated into   the host socket, and confirm the cable indicator is off.
2.Connect the Red clip to the positive(+)battery terminal, Black clip to the negative(-)battery  terminal.
3.Start the vehicle.
4.When the vehicles starts, please make sure pull up the clamp cable from power bank and then from 
the car battery.Please do not connect the red and black clip to the vehicle battery terminals more  than 30s.
 
 
 
 
Instructions for 50800mAh Car Power Jump Starter :
1.Select the appropriate voltage and connector for the electronic device to charge / power supply
 
2.Press the switch to start charging when your device connected with EPOWER; If you unplug the cable,  auto-sleep will start in one minute.
 
3.Five lights will flash circularly during the charging by EPOWER and all lights will keep bright  when your device is full-charged.
 
4.During the charging for your device,LED lights indicate the balance power of built-in battery of   EPOWER. Four lights indicate 80% balance, three lights indicate60% balance, two lights indicate 40% balance  and one light indicates 20% balance. The built in battery is empty when all LED lights start to flash.
 
5.Press the switch five seconds to start If you want to use LED for illumination and select the  status ( light, strobe, SOS, close) by pressing the switch to transform.
 
6.Store the product in a cool and dry place and away direct sunlight.
 
 
 
 
Some Other Instructions:
1. About the 50800mAh emergency starter package instruction 
post package(ship by Netherlands Post or China Post according which is faster) Some customer said the package doesn't properly wrapped when received, we are really sorry for  that,Because the power bank belongs to special goods contains battery , the customs security check is  very strict ,So even we want to pack well , the customs has rights to open package for check .And the  package is too tight to pass security check and will be returned back . Thank you for your  understanding. 
2. About the product label
The car50800mAh emergency Starter has a big battery capacity, and the express company does not accept  such huge battery capacity, so we cover the original capacity label with a new one which is a smaller  capacity. It is convenient for express company to pass customs check. After you receive it, you can  tear off the fake label, then you will see the original real capacity label. Thank you for your understanding.
 
 
 
 
 
50800mAh Car Power Jump Starter Package List: 
1 x 508000mAh 12V Gasoline Version Power Bank
1 x Home Power Plug
1 x car charger (vehicle cigarette lighter cable)
1 x laptop charging cable
8 x laptop connector
1x 4-in-i mobile phone adapter
1 x Storage Battery Wire Clip
1 x English user manual(Data Sheet)
1 x Portable Bag 
 
 
 
 
 
Some  Questions Frequently Asked By Our Customers:
Question 1: What functions does start power supply have?
Answer: the starter power is mainly used to charge the portableelectronic devices,such as mobile smart  phone,tablets,portable gaming,systems,digital cameras,camcorders,bluetoothheadsets,portable GOS  devices,and any other DC 5V powered electronic devices.It can also jump start a drained car battery  with the jumo starter cables.There's also an included ultra-bright LED light that can be used as a  flash light or SOS signal flashing light.
 
 
Qutstion 2: How can LED emergency lighting be truned on?
Answer: Turn master switch of start power to "ON" and press"power button" for 3
seconds to start flashlight function. Afterwards, press  "power button" LED function to
turn normal on to flickering,SOS distress signal light; press "power button" to directly
turn it off.
 
 
Question 3:The start power supply has 19V and 12V output functions, how can V number be switched?
Answer: the start power supply can guarantee several V number selection. Before charging with start
power supply,press "power button" for short time to switch among different V numbers and
corresponding indicator light are normally on, Different products use different voltage, eg.: laptop 
generally have 19V and 16V. Before use, please confirm products V number.
  
 
Question 4: How can an auto be started?
Answer: if an auto can not be started by the storage battery because of various reasons,the start
power supply can exert supernatural effects.At first ,inspect electrical quantity of start power. 
Generally,the auto can be started when there is one check display of indicator light. Connect  positive
and negative polarise of storage battery with positive and negative polarities of storage battery.  After
red polarities and black polarities are clamped,insert plug of battery terminal into start outlet of  start
power,turn auto key to star auto. After start the auto,remove clamps from battery.
  
 
Question 5:Will reversing polarity connections of the jump start cable damage the vehicle?
Answer: No,the start power is very safe with comprehensive protection, If you
accidentally connect the red and black cable clamps to the wrong polarity terminal and
attempt to jump start the vehicle,the fuse will be blown and will cut the power
immediately to prevent injury and avoid damaging the vehicle.
 
  
Question 6: What if it doesn't jump start the vehicle?
Answer: If the start power fails to jump start the engine,please wait at least 10 seconds before   attempting to try again,it is also highly recommended to replace the vehicle battery once every 2 or 
3 years.
 
  
Question 7: How many times can the start power jump start a vehicle?
Answer: Approximately 20 times with a 100% fully charged battery.Results may vary  depending on owner usage and vehicle engine displacement.
 
 
Question 8: How can start power supply be charged?
Answer: turn product switch to "ON", Use home adapter or Car adapter connected to  220V(110V-240V) commercial power or 12V car powersupply,product will begin to  charged. the indicator light will be flash all time. when four indicator light are on,it
indicates the power supply has been full charged!
  
 
Question 9: How long will it take to fully charge the start power to max capacity?
Answer: 5-6 hours.Depending on the current battery charge indicator, local voltage and local   environment
 
 
Question 10: How long is he start power's standby time?
Answer: The typical standby time of the start power is 3 months fully charged.
It is recommened to charge the start power once every 3 months to prolong its service life.Result may 
vary depending on owner usage. 

aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

 

 

Shipping CompanyShipping CostEstimated Delivery Time
DHL3 - 7 days
UPS Expedited3 - 7 days
EMS5 - 14 days
Post Air MailFree Shipping15 - 45 days
Return PolicyIf the product you receive is not as described or low quality, the seller promises that you may return it before order completion (when you click "Confirm Order Received" or exceed confirmation timeframe) and receive a full refund. The return shipping fee will be paid by you. Or, you can choose to keep the product and agree the refund amount directly with the seller.

N.B.: If the seller provides the "Longer Protection" service on this product, you may ask for refund up to 15 days after order completion.
Seller ServiceOn-time DeliveryIf you do not receive your purchase within 60 days, you can ask for a full refund before order completion (when you click "Confirm Order Received" or exceed confirmation timeframe).